Pandora

Wie zijn wij?

Al  30 jaar maakt Misspuut Pandora deel uit van het Maastrichtse studentenleven, waar wij niet meer weg te denken zijn. De woensdagavond is onze dispuutsavond en deze beginnen wij om 19.00u door gezellig samen te eten. Hierbij nemen wij altijd de tijd om lekker samen bij te kletsen, onder het genot van een pré-borrel. Daarna zetten wij het feestje verder in onze eigen kroeg ‘Studentencafé de Beurs’.

Dit is de plek waar wij biertjes en/of shotjes drinken, dansen, lachen, maar bovenal is dit de kroeg die wij ‘de onze’ kunnen noemen en waar wij samen met 9 andere disputen helemaal losgaan. Vaak hebben wij het hier zo erg naar onze zin, dat we het feestje nadat de Beurs sluit doorzetten naar de Markt om verder te feesten! Op de Markt feesten verschillende andere disputen ook verder, wat voor een gezellige sfeer zorgt.

 

Natuurlijk is feesten niet het enige wat we doen: zo hebben we ieder jaar verschillende sporttoernooien, vakanties/ weekendjes weg, bezoeken wij terrasjes en organiseren we verschillende andere activiteiten zoals een jaarlijks kerstdiner. Kortom: you’ll never get bored!

Ook integreren wij regelmatig samen op de woensdagavond met andere Heren- of Damesdisputen. Hierbij zorgen we vaak voor een leuk thema, zodat iedereen helemaal kan shinen in een mooie, grappige outfit. Bovendien hebben we regelmatige interne integraties, waarbij we het altijd gezellig hebben met elkaar. Naast een kerstdiner hebben we bijvoorbeeld ook familiedagen, waarbij onze broertjes/zusjes, papa’s en mama’s ook eens het studentenleven kunnen zien en iedereen kunnen leren kennen.

Natuurlijk vergeten wij niet waarvoor we in Maastricht gekomen zijn. Zo zijn wij regelmatig te vinden in de bibliotheek, om samen te studeren en motiveren wij elkaar met de afwisseling van een gezellige koffie of lunchpauze. Daarnaast zijn onze leden ook zeer gemotiveerd en nemen deel aan verschillende commissies of het bestuur van onze kroeg ‘Studentencafé de Beurs, maar ook van studieverenigingen zoals Unipartners, de geneeskundestudievereniging Pulse of Integrand.

Heb jij zin om ons te leren kennen? Gezellig! Spreek ons gewoon aan in de INKOM, of kom langs op onze keuzeactiviteit of kennismakingsborrels. Je kunt ook nog altijd een appje sturen naar Zoë (06-36261323)!

Liefs,
Misspuut Pandora