Leden

Lichting voorjaar 2015

Julie Cremers
Studie: Economics and Businesseconomics
Deze vrolijke brunette heeft Amerika omgeruild om het mooie Maastricht onveilig te maken.
Ondanks haar topcarrière als tennisster, maakt ze nog genoeg tijd vrij om in de kroeg mannen te versieren en de nodige biertjes te adten.
Indruk maken op Julie? Met teenslippers en tennis zit je altijd goed. Met een mannelijk geslachtsdeel inmiddels niet meer.

 

Lichting najaar 2015

Yael Aminetzah
Studie: Geneeskunde
Onze Israëlische schone heeft Maastricht op zijn kop gezet met haar sprankelende aanwezigheid en exotische billenshake. Ze is een echte kattenfreak, maar vraag haar daar nooit naar want dan word je overspoeld met kattenfoto’s. Na een drankje wordt deze geneesco erg knuffelig (ik hou zoooo veel van jou!), maar als Wine & Kotch opkomt kan je beter wat afstand houden!

 

Lichting najaar 2016

Alette Maassen
Studie: Gezondheidswetenschappen
Na vijf minuten met Alette gekletst te hebben lig je al in een deuk. Onbewust grappig dat ze is, houdt ze wel van een lolletje. De weg of richting kun je helaas beter aan iemand anders vragen. Op het eerste oog zou je het misschien niet zeggen, maar mevrouw Maassen is graag hakkend op festivals te vinden. God said thank joe.

 

 

Anniek Leever
Studie: Hogere Hotelschool
Waar Anniek uit het niets verscheen bij Pandora, is ze tot op de dag van vandaag niet meer weg te slaan. Ze heeft haar Drentsche hunnebed eindelijk ingeruild voor een bed in Maastricht. Een taak als fiscus is voor haar niet weggelegd, want het gat in haar hand is niet te dichten. Ze is de rust zelve, maar altijd in voor een feestje. Voor een gezellig Netflix avondje kan je altijd bij deze lieve meid terecht.

Britt Verschuuren
Studie: European Studies
Aan haar schaterlachje is ze van ver te herkennen. Alhoewel ze het zelf niet graag hoort willen wij benadrukken hoe schattig ze is. Voordat Brittje zelf bij de Pandorianen hoorde promootte ze ons al meer dan Pandora zelf. Waar bier is, is deze Limburgse dame niet. Bij de monkey balls is ze echter niet weg te slaan.

 

Carmen Verest
Studie: Pabo
Ons nachtegaaltje is met haar Limburgse accent ook gek op gezelligheid en feestjes. Vraag haar niet om haar panty heel te houden met haar lange nagels. Ondanks haar danscarrière heeft ze nog genoeg tijd om de dansvloer in de Beurs onveilig te maken. Met haar enorme lading humor is ze niet te missen. Ze moet misschien vervroegd aan de tena lady, maar dat mag de pret niet drukken.

 

 

Rhodée Geominy
Studie: Architectuur en Interieur Vormgeving
Deze artistieke dame heeft het mooie Nimma ingeruild voor het prachtige Maastricht. Voor een avondje lekker eten komen wij graag bij haar op bezoek. Rapunzel is niets vergeleken met Geo haar lange bruine haren. Met de combinatie van alcohol en haar coole dancemoves bezorgt ze ons (en haarzelf) een erg leuke avond. BOTS.

 

 

Vera Karels
Studie: Maastricht Science Programme
Ondanks de vele kilometers die ze moet fietsen is ze er elke dispuutsavond bij. Deze heavy metal chick maakt met iedereen een praatje. Zo huppelt ze elke week weer door de Beurs en kletst ze de oren van je hoofd. Haar enthousiasme en vreetbuien heeft ze van boven de rivieren mee naar Maastricht genomen. Kortom waar Vera is, is gezelligheid.

 

 

 

Lichting najaar 2017

Aukje Grimm
Studie: Geneeskunde
Hoewel onze knappe Auk erg perfectionistisch is en altijd haar uiterste best doet voor haar studie, zal je haar niet zo snel nee horen zeggen tegen een avondje stappen. In de Beurs is ze te herkennen aan haar flitsende dansmoves op het podium. Naast haar verleidelijke pasjes, heeft ze ook nog eens een hele leuke kleding stijl. Ze zal dan ook altijd haar mening laten horen als het om kleding gaat.

 

 

 

Fabiënne Klijn
Studie: Geneeskunde
Onze Friezin uit het hoge noorden valt wel op met haar lange blonde haren. Verlegen dat ze is komt ze helemaal los als je haar beter leert kennen. Voor kookles kan je beter naar iemand anders gaan maar als Geneesco in spe staat ze wel voor je klaar. Betrokken en nooit te vermoeid om naar je geklaag te luisteren is Fabiënne een trouwe vriendin.

 

Yura Lange 
Studie: Hogere Hotelschool
Zo gedisciplineerd als een Hotello, zo los als een Hotello gaat ze op de dansvloer. Na een avond wilde ze al bij Pandora en nu we haar goed kennen, rollen de tranen af en toe over je wangen van het lachen. Deze meid weet wat ze wil, kent haar normen en waarden en komt daar ook voor op. Een stresskip is ze af en toe wel een beetje, maar dat maakt haar alleen maar komischer. Altijd in voor een feestje en deze meid, opgegroeid hier, kent Maastricht op haar duimpje.

 

 

Lichting voorjaar 2018

Carlijn Lambrichs
Studie: Psychologie
Deze optimistische meid besloot het studentenleven op te zoeken in het mooie Maastricht. Zo nuchter als ze denkt, zo zal je haar zelden zien in de Beurs want waar de Jäger is, is onze Carlos. Het adten van bier gaat haar iets minder goed af, maar gelukkig is bier goed voor je haar! Een feestje weigert ze nooit, maar wil je haar echt in haar element zien moet je eens langs gaan bij een technofeestje. 

 

Merel van Zutphen
Studie: Verloskunde
Als je lieve Merel ooit wilt horen zingen, zal ze Brabant er met veel enthousiasme uitknallen! Andere liedjes… twijfelgeval. Ze heeft haar draai gevonden op haar opleiding en werkt ontzettend hard voor haar toekomst die ze, perfectionistisch als ze is, al helemaal uitgestippeld heeft. Komt er een baby’tje langs dan smelt ze compleet. Hondjes hoef je niet in haar buurt te zetten, tenzij je heel graag ruzie wilt. Jep, it’s real. Zelfs geen puppy’s of katten, of elk ander dier. Ondanks dat ze geen dierenvriend is, staat deze schat voor vriendinnen wel altijd klaar. Het mooiste aan Brabant is zij, dat is zij!

 

Lichting najaar 2018

Anne Spanjaards
Studie: Architectuur en Interieur Vormgeving
Anne de te gekste uit het mooie Eindhoven. Ze heeft haar liefde voor reizen ingewisseld voor een nieuw avontuur in Maas. Met haar droge humor is het altijd gezellig. Stuk gaan om haar eigen grappen, want “iemand moet toch lachen”. Haar enthousiasme is er niet uit te slaan, zo gaat ze vol passie voor alles wat op haar pad komt. Ze is ook heel gestructureerd, ze plant standaard speciaal biertjes drinken in elke week, want zonder… Dat kan ze niet!

 

Bobbie van Emst
Studie: Biomedische wetenschappen
Dit danstalent is met haar goede hiphop moves niet weg te slaan. Altijd in voor een feestje maar ook voor een gezellig avondje pasta eten kan je bij onze bob terecht. Bobben daar doet ze alleen niet aan. Deze lieve meid is een echte honden liefhebber. En kan met iedereen goed overweg, zo kan je altijd bij haar terecht. Wat je niet verwacht is dat deze hiphopper te vinden is op psy trance festivallen.

 

Demi Dionisius
Studie: Architectuur en Interieur Vormgeving
Met onze heerlijke nuchtere Dio uit Oudewater valt altijd wel wat te beleven. Van lekker mee schreeuwen met foute Nederlandse tophits, tot aan lekker chill spannende films en series bingewatchen. Ze is een ultieme wintersport fanaat en staat het liefst elk jaar op de piste. Après-ski gaat haar uiteraard ook perfect af.. Ze is super zorgzaam en perfectionistisch, maar ook altijd in voor een feestje. Voor de creatiefste uitspraken kan je ook bij Demi terecht, want onthoud.. ze is toch niet sinaasappelig?!

Rosalie Raas
Studie: Architectuur en Interieur Vormgeving
Het is altijd gezellig met lieve Roos. Door haar nuchterheid en slechte humor lig je snel in een deuk. Ze is soms een pechvogel “dat heb ik weer”, maar toch probeert ze alles positief te bekijken. Voor een avondje horrorfilms moet je bij haar zijn. Ze wil van alles proberen en meemaken en zal niet snel stilzitten. Deze meid is super sportief en houdt van avontuur, al kan ze soms ook wel een slaapkop zijn.

 

Lichting voorjaar 2019 

Daphne Rombeek
Studie: Hoge Hotelschool
Onze sociale Daphne uit Harderwijk heeft haar plekje in Maastricht nu echt gevonden. Zo hulpvaardig als ze is, staat ze altijd voor je klaar en kun je altijd bij haar terecht. Als je maar wel salmiak meeneemt, zonder dat kom je niet binnen. Dat is geen grapje hoor, bij alle boodschappen moeten er schoolkrijtjes of ander snoep met salmiak worden meegenomen. Koken is iets wat ze minder graag doet, ze geeft haar voorkeur aan lekker op het terras een wit wijntje drinken. Groot gelijk heeft ze.

Maud Stoop
Studie: Hoge Hotelschool 
Zo trots als dat ze op Brabant is, heeft onze Stoopie er toch voor gekozen om vertrouwd Berkel-Enschot in te ruilen voor het mooie Maastricht. En wat zijn we daar blij mee! Ga een avondje bij Maud eten en je avond kan niet stuk. Koken kan ze namelijk als de beste en je ligt al snel genoeg in een deuk door haar droge humor. Wil je Maud daarnaast echt even los zien gaan in de bar? Zet dan een liedje van Guus Meeuwis op en ze zingt dit uit volle borst mee. Daag haar alleen niet uit voor stress-pong, want dan wordt deze meid bloed fanatiek en is ze niet meer te stoppen.