Leden

Lichting najaar 2015

Yael Aminetzah
Studie: Geneeskunde
Onze Israëlische schone heeft Maastricht op zijn kop gezet met haar sprankelende aanwezigheid en exotische billenshake. Ze is een echte kattenfreak, maar vraag haar daar nooit naar want dan word je overspoeld met kattenfoto’s. Na een drankje wordt deze geneesco erg knuffelig (ik hou zoooo veel van jou!), maar als Wine & Kotch opkomt kan je beter wat afstand houden!

 

Lichting najaar 2016

Alette Maassen
Studie: Gezondheidswetenschappen (afgestudeerd)
Na vijf minuten met Alette gekletst te hebben lig je al in een deuk. Onbewust grappig dat ze is, houdt ze wel van een lolletje. De weg of richting kun je helaas beter aan iemand anders vragen. Op het eerste oog zou je het misschien niet zeggen, maar mevrouw Maassen is graag hakkend op festivals te vinden. God said thank joe.

 

 

Anniek Leever
Studie: Hogere Hotelschool
Waar Anniek uit het niets verscheen bij Pandora, is ze tot op de dag van vandaag niet meer weg te slaan. Ze heeft haar Drentsche hunnebed eindelijk ingeruild voor een bed in Maastricht. Een taak als fiscus is voor haar niet weggelegd, want het gat in haar hand is niet te dichten. Ze is de rust zelve, maar altijd in voor een feestje. Voor een gezellig Netflix avondje kan je altijd bij deze lieve meid terecht.

Britt Verschuuren
Studie: European Studies
Aan haar schaterlachje is ze van ver te herkennen. Alhoewel ze het zelf niet graag hoort willen wij benadrukken hoe schattig ze is. Voordat Brittje zelf bij de Pandorianen hoorde promootte ze ons al meer dan Pandora zelf. Waar bier is, is deze Limburgse dame niet. Bij de monkey balls is ze echter niet weg te slaan.

 

 

Carmen Verest
Studie: Pabo
Ons nachtegaaltje is met haar Limburgse accent ook gek op gezelligheid en feestjes. Vraag haar niet om haar panty heel te houden met haar lange nagels. Ondanks haar danscarrière heeft ze nog genoeg tijd om de dansvloer in de Beurs onveilig te maken. Met haar enorme lading humor is ze niet te missen. Ze moet misschien vervroegd aan de tena lady, maar dat mag de pret niet drukken.

 

 

 

Vera Karels
Studie: Maastricht Science Programme (afgestudeerd)
Ondanks de vele kilometers die ze moet fietsen is ze er elke dispuutsavond bij. Deze heavy metal chick maakt met iedereen een praatje. Zo huppelt ze elke week weer door de Beurs en kletst ze de oren van je hoofd. Haar enthousiasme en vreetbuien heeft ze van boven de rivieren mee naar Maastricht genomen. Kortom waar Vera is, is gezelligheid.

 

 

 

Lichting najaar 2017

 

Fabiënne Klijn
Studie: Geneeskunde
Onze Friezin uit het hoge noorden valt wel op met haar lange blonde haren. Verlegen dat ze is komt ze helemaal los als je haar beter leert kennen. Voor kookles kan je beter naar iemand anders gaan maar als Geneesco in spe staat ze wel voor je klaar. Betrokken en nooit te vermoeid om naar je geklaag te luisteren is Fabiënne een trouwe vriendin.

 

Yura Lange 
Studie: Hogere Hotelschool
Zo gedisciplineerd als een Hotello, zo los als een Hotello gaat ze op de dansvloer. Na een avond wilde ze al bij Pandora en nu we haar goed kennen, rollen de tranen af en toe over je wangen van het lachen. Deze meid weet wat ze wil, kent haar normen en waarden en komt daar ook voor op. Een stresskip is ze af en toe wel een beetje, maar dat maakt haar alleen maar komischer. Altijd in voor een feestje en deze meid, opgegroeid hier, kent Maastricht op haar duimpje.

 

 

Lichting voorjaar 2018

Carlijn Lambrichs
Studie: Psychologie
Deze optimistische meid besloot het studentenleven op te zoeken in het mooie Maastricht. Zo nuchter als ze denkt, zo zal je haar zelden zien in de Beurs want waar de Jäger is, is onze Carlos. Het adten van bier gaat haar iets minder goed af, maar gelukkig is bier goed voor je haar! Een feestje weigert ze nooit, maar wil je haar echt in haar element zien moet je eens langs gaan bij een technofeestje. 

 

Merel van Zutphen
Studie: Verloskunde
Als je lieve Merel ooit wilt horen zingen, zal ze Brabant er met veel enthousiasme uitknallen! Andere liedjes… twijfelgeval. Ze heeft haar draai gevonden op haar opleiding en werkt ontzettend hard voor haar toekomst die ze, perfectionistisch als ze is, al helemaal uitgestippeld heeft. Komt er een baby’tje langs dan smelt ze compleet. Hondjes hoef je niet in haar buurt te zetten, tenzij je heel graag ruzie wilt. Jep, it’s real. Zelfs geen puppy’s of katten, of elk ander dier. Ondanks dat ze geen dierenvriend is, staat deze schat voor vriendinnen wel altijd klaar. Het mooiste aan Brabant is zij, dat is zij!

 

Lichting najaar 2018

Anne Spanjaards
Studie: Architectuur en Interieur Vormgeving
Anne de te gekste uit het mooie Eindhoven. Ze heeft haar liefde voor reizen ingewisseld voor een nieuw avontuur in Maas. Met haar droge humor is het altijd gezellig. Stuk gaan om haar eigen grappen, want “iemand moet toch lachen”. Haar enthousiasme is er niet uit te slaan, zo gaat ze vol passie voor alles wat op haar pad komt. Ze is ook heel gestructureerd, ze plant standaard speciaal biertjes drinken in elke week, want zonder… Dat kan ze niet!

 

Bobbie van Emst
Studie: Biomedische wetenschappen
Dit danstalent is met haar goede hiphop moves niet weg te slaan. Altijd in voor een feestje maar ook voor een gezellig avondje pasta eten kan je bij onze bob terecht. Bobben daar doet ze alleen niet aan. Deze lieve meid is een echte honden liefhebber. En kan met iedereen goed overweg, zo kan je altijd bij haar terecht. Wat je niet verwacht is dat deze hiphopper te vinden is op psy trance festivallen.

 

Demi Dionisius
Studie: Architectuur en Interieur Vormgeving
Met onze heerlijke nuchtere Dio uit Oudewater valt altijd wel wat te beleven. Van lekker mee schreeuwen met foute Nederlandse tophits, tot aan lekker chill spannende films en series bingewatchen. Ze is een ultieme wintersport fanaat en staat het liefst elk jaar op de piste. Après-ski gaat haar uiteraard ook perfect af.. Ze is super zorgzaam en perfectionistisch, maar ook altijd in voor een feestje. Voor de creatiefste uitspraken kan je ook bij Demi terecht, want onthoud.. ze is toch niet sinaasappelig?!

Rosalie Raas
Studie: Bouwkunde
Het is altijd gezellig met lieve Roos. Door haar nuchterheid en slechte humor lig je snel in een deuk. Ze is soms een pechvogel “dat heb ik weer”, maar toch probeert ze alles positief te bekijken. Voor een avondje horrorfilms moet je bij haar zijn. Ze wil van alles proberen en meemaken en zal niet snel stilzitten. Deze meid is super sportief en houdt van avontuur, al kan ze soms ook wel een slaapkop zijn.

 

Lichting voorjaar 2019 

Daphne Rombeek
Studie: Hoge Hotelschool
Onze sociale Daphne uit Harderwijk heeft haar plekje in Maastricht nu echt gevonden. Zo hulpvaardig als ze is, staat ze altijd voor je klaar en kun je altijd bij haar terecht. Als je maar wel salmiak meeneemt, zonder dat kom je niet binnen. Dat is geen grapje hoor, bij alle boodschappen moeten er schoolkrijtjes of ander snoep met salmiak worden meegenomen. Koken is iets wat ze minder graag doet, ze geeft haar voorkeur aan lekker op het terras een wit wijntje drinken. Groot gelijk heeft ze.

Maud Stoop
Studie: Hoge Hotelschool 
Zo trots als dat ze op Brabant is, heeft onze Stoopie er toch voor gekozen om vertrouwd Berkel-Enschot in te ruilen voor het mooie Maastricht. En wat zijn we daar blij mee! Ga een avondje bij Maud eten en je avond kan niet stuk. Koken kan ze namelijk als de beste en je ligt al snel genoeg in een deuk door haar droge humor. Wil je Maud daarnaast echt even los zien gaan in de bar? Zet dan een liedje van André Hazes op en ze gaat volledig uit haar bol. Daag haar alleen niet uit voor stress-pong, want dan wordt deze meid bloed fanatiek en is ze niet meer te stoppen.

 

Lichting najaar 2019

Ilse Lubberink
Studie: Hoge Hotelschool
Onze hardwerkende hotello is altijd in voor een feestje. Ook voor de lekkerste hapjes kan je bij haar aanschuiven. Als je een adwedstrijdje wil winnen moet je niet bij onze Ilse zijn, dat verlies je gegarandeerd. Zo goed als ze voor haar varkentje Eddy zorgt, zorgt ze ook voor haar vriendinnen. Ze heeft een hart van goud, ze zal altijd voor je klaar staan. Deze meid stimuleert je om het beste uit jezelf te halen!

 

 


Isa Schaap
Studie: Geneeskunde
Het Maastrichtste studentenleven is sinds kort deze sportieve & stoere chick rijker. Vroeger droomde ze van een carriere als profvoetballer maar tegenwoordig houdt ze het toch liever bij het amateur voetbal en heeft ze meer tijd voor andere leuke dingen zoals drinken, studeren, dansen en PANDORA! Met als grootste hobby eten, ja echt, is er echt niets maar dan ook helemaal niets dat deze meid niet lust en eindigt elke stapavond standaard bij de snackbar. Ze is ontzettend fanatiek en drukker dan druk in haar leven maar maakt altijd een plekje vrij voor iedereen, en straalt één en al gezelligheid uit! Kortom geen Isa?, geen feest!

Louise Vreeken
Studie: Geneeskunde
Famke, Loes, of gewoon Louise, zo wordt ze genoemd. Haar onvoorwaardelijke liefde voor het nassen van kaassouflées is niet te ontkennen. Voel je je even wat minder happy, ga dan naar Louise, want ze geeft peptalks waar je u tegen zegt. Gezelligheid gegarandeerd als je met deze Rotterdamse dame de stad onveilig gaat maken, want zelfs een gescheurde enkelbanden weerhoudt haar niet van een avondje stappen. Haar Rotterdamse accentje komt zo nu en dan ook even naar boven. Een en al genietuh en schik hebben met deze lieveling.

Pleun van Dijk
Studie: Geneeskunde
Onze lieve pleun is van alle markten thuis. Van carnavalskrakers uit haar oh zo geliefde Goirle tot Amerikaanse rap muziek tot streepjesshirts, ze houdt er allemaal van. Rust, dat kent zij niet, want als Pleun eenmaal aanstaat gaat ze er voor de volle 100% voor. Voor een hapje en een drankje kan je altijd bij haar aanschuiven als het maar niet uit eigen keuken is. Met haar zeer zeer vlotte babbel en droge humor is ze een gezelschapsdier die ieder in het leven nodig heeft.

 

 

Lichting voorjaar 2020

Bente Mossinkoff
Studie:  International Business
Voor de laatste studiejaartjes van haar opleiding is deze lieverd naar het mooie Maastricht afgereisd, en wat zijn wij daar blij mee!! Geloof me, je kent niemand met zo’n doorzettingsvermogen en discipline als deze topper! De sportschool is haar tweede huisje, maar je zult haar nooit een avondje stappen zien overslaan. Haar spontaniteit spat er vanaf en haar heerlijke Haarlemse humor laat iedereen lachen. Met haar mooie blonde krullen zul ook jij haar niet missen in de kroeg, maar pas op: in drankspellen is ze niet de beste.

 

 

Lichting najaar 2020


Zoë Hintjes
Studie: Geneeskunde
Zoë is onze arts in spe uit Landgraaf die het leven met een grote korrel zout neemt. Met deze veelzijdige schat kun je doorzakken tot in de vroege uurtjes, maar ook de diepste gesprekken onder het genot van een theetje gaan haar zeer goed af. Met haar heerlijke looks en droge humor zit ze zo in je hart. Verder heeft deze meid oprecht een hart van goud en een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt. Al met al; een en al liefde voor deze heerlijke knappe gekke meid.

 

 

Isa Teeuwen
Studie: European Law School
Zo’n pienter en knap ding als onze Beau uit Nederweert heb je nog niet vaak gezien! Ze studeert haar droomstudie en daar heeft ze dan ook hard voor gewerkt als de echte doorzetter die ze is. Onze Beau is altijd in voor een feestje maar voor een kopje thee en een goed gesprek is ze ook altijd te vinden. Ze ziet er altijd piekfijn en chique gekleed uit, je zal haar ook nooit zomaar met een simpele jeans en sneakers overstraat zien gaan. Onze Beau is recht voor d’r raap en zegt waar het op staat. Alleen eerlijkheid kun je van haar verwachten. Kortom een gezellige en nuchtere schat!

 

Simone Lamme
Studie: Gezondheidswetenschappen
Moon is onze altijd gezellige, aanwezige Pandorie uit Waalre. Kwa eten lust ze niet zoveel, maar het tegenovergestelde is waar als het over bier gaat. Ze heeft altijd nieuwe verhalen klaarliggen, of het nou d’r gekke stapavonden zijn of veel serieuzere dingen; uitgesproken is ze nooit. Haar looks blijven natuurlijk niet achter, ook al draagt ze niet vaak make up, deze chick is eye candy hoor. Naast haar sociale en gezellige skills, lach je je rot met deze chaoot. Zo chaotisch als ze is, zo lief is ze keer 10. Als er iets is, moontje kan je altijd bellen.

 

 

 

Laura van Paassen
Studie: Business engineering
Deze knappe meid heeft Tervuren verlaten voor Maastricht, maar in haar stem hoor je nog steeds dat ze haar hele leven in België heeft gewoond. Ondanks haar 100% Nederlandse roots glipt er toch af en toe wat Belgische straattaal uit. Lau hecht heel veel waarde aan haar familie en is een echte hondenvriend, vandaar dat ze nog vaak in België te vinden is. Ze is een echte chaoot en is vaak te vinden in dromenland, maar als je haar aandacht hebt is ze een fijn luisterend oor. Ze staat altijd voor iedereen klaar en is echt een schat.

 

 

Lichting voorjaar 2021

 

Vienna van der Beek
Studie: Rechtsgeleerdheid
Vienna is een echte Limburger met een hart van goud. Deze meid zit vol energie en is altijd bij voor een goed feestje. Daar zie je d’r altijd met een drankje in d’r hand, rappend, zingend en hakkend. Vien kan ook echt iedereen blij maken met haar droge humor en haar hilarische kook-kunsten. Als je d’r blij wilt maken kan je dat  altijd met een frikandelletje speciaal. En voor een grote lach en een goede knuffel kun je ook altijd bij deze meid terecht!

 

 

 

Sarah Wolff
Studie: Rechtsgeleerdheid
Sarah is onze zorgzame, gezellige mama uit Ingber. Als ze niet met de koeien staat te socialisen in Ingber heeft ze altijd wel zin in een drankje, een terrasje of een te leuke chillsessie met haar heerlijke kookkunsten uit de airfryer. Ze is ontzettend lief en de verstandigste van haar lichting, maar laat je hierdoor niet in de war brengen. Feesten en dansen kan ze ook als de beste. Vooral haar hakkunsten en haar overige danspasjes vallen goed in de smaak. Ook ziet ze er altijd op en top uit, als ze haar favo badjas maar thuis laat en haar haren niet in de handdoek heeft steken. Humoristisch en gezellig als ze is kan je met haar de leukste avonden beleven en heeft iedereen een Sarah nodig in het leven.

 

Geeske van Aarle
Studie: Gezondheidswetenschappen 
Wat zijn we blij dat deze knappe meid haar weg naar Maastricht heeft gevonden vanuit het verre Waalwijk. Nu is ze hier niet meer weg te denken met haar Brabantse nuchterheid. Daag deze meid gerust uit voor een dancebattle, want dansen kan ze als een van de beste. Het woord opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze zal zich dan ook altijd 100% inzetten voor familie, vrienden en haar studie gezondheidswetenschappen. Je kunt altijd met alles bij Geeske terecht en ze zal zich de tijd nemen om écht naar je te luisteren. Voor een wijntje is ze altijd in, want ja het is vast ergens al na 12:00 ‘s middags. Wil je echt eens goed kunnen lachen, vraag haar dan haar favoriete mop te vertellen. Een talent in moppen bedenken heeft ze namelijk ook nog.

 

Julia Mulders
Studie: Psychologie
Juul heeft vanuit Naarden grote porties enthousiasme en optimisme meegenomen naar Maastricht! Deze meid weet heel duidelijk wat ze wil en daar zal ze dan ook volledig voor gaan. Met haar lieve lach palmt ze iedereen meteen in en voel je je meteen op je plek bij haar. Heb je zin om keihard karaoke te zingen en lekker te dansen of om juist even samen bij te kletsen op de bank met wat snacks erbij? Bel Juul, want ze staat altijd voor je klaar en haar optimisme zal je helemaal opfleuren! Opgeven is nooit een optie voor haar en ze zal altijd tot het uiterste gaan. Zo knap als ze van de buitenkant is, zo lief, mooi en zorgzaam is ze van de binnenkant.