Leden


Lichting voorjaar 2014

Cootje Engelsman
Studie: Gezondheidswetenschappen
Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, dat is het niet, het is SuperCo! Deze Dordrechtse onbevreesde heldin weet goed haar kalmte te bewaren. Haar veelzijdigheid gaat later nog goed van pas komen, om gezonde baby’tjes ter wereld te brengen. Of het nu een avond op de bank is of een avond in de kroeg, Jacoba is overal voor in!

Sophie van Hoenselaar
Studie: Gezondheidswetenschappen
Deze gezondheidswetenschapper in Spee heeft niet ver hoeven afdalen vanuit Venray om te gaan studeren. Gelukkig is ze geen treinlimbo geworden (al verdenken mensen haar ervan dat ze liever een brabo had willen zijn), maar ze woont in het altijd gezellige dispuutshuis. Ze heeft het studentenleven helemaal ontdekt en met haar kan je dan ook altijd een feestje bouwen!

Lichting najaar 2014

Nina van den Heuvel
Studie: Rechten
Hoewel deze blondine haar studie op 1 heeft en niet al te goed tegen stress kan, komt de adrenaline vrij zodra ze de drempel van de Beurs over is. Het volume wordt dan rigoureus opgeschroefd en haar beyoncé-like moves zijn daarbij onmisbaar! En als je daar nog niet van onder de indruk was, onder die fantastische bos krullen schuilt ook nog eens haar innemende lach. Mocht het zo ver komen: Nina heeft duidelijke voorkeuren over haar dates. Zonder chocoladefondue of pannenkoeken hoef je niet aan te komen. Echt supersorry!

Babbe van Kaathoven
Studie: Geneeskunde
Hoewel deze malle meid de grootste (nou ja, figuurlijk dan..) fan is van Gooische Vrouwen is ze zelf zo nuchter als je je maar kan wensen. Met haar energie en positieve instelling kan ze elke uitdaging aan en dit zal ze dan ook nooit uit de weg gaan. Nu ze het hockeyen achter zich heeft moeten laten kan ze zich volledig focussen op haar studie en Pandora. Ze heeft het echter nooit helemaal kunnen loslaten dus nu zullen wij ons noodgedwongen door het ULV heen moeten laten coachen. Dit fantastische kind haalt iedereen uit de put, alleen haar sleutels niet.

Manon Rutgers
Studie: European Studies
Hoewel ze soms nogal onverschillig over kan komen, heeft Manon echt het beste met je voor. Aanbieden om voor je te koken zit er niet in (en maar goed ook), maar samen een biertje doen zal ze nooit afslaan. Haar droge opmerkingen worden daar trouwens alleen maar mooier van. Van elke borrel maakt zij een feestje en daar krijgt ze dan ook alles voor elkaar. Ze zal zich echter niet zomaar door een man laten inpakken: ze moet nu namelijk écht naar de fessa, uhh, naar bed!

Lichting voorjaar 2015

Julie Cremers
Studie: Economics and Businesseconomics
Deze vrolijke brunette heeft Amerika omgeruild om het mooie Maastricht onveilig te maken.
Ondanks haar topcarrière als tennisster, maakt ze nog genoeg tijd vrij om in de kroeg mannen te versieren en de nodige biertjes te adten.
Indruk maken op Julie? Met teenslippers en tennis zit je altijd goed.

Lichting najaar 2015

Eva Dieteren
Studie: University College
Deze gedreven Nijmegenaar zoekt vaak haar rustmoment op in het kijken van series. Dit komt echter niet vaak voor, want door al dat harde werken op UCM, feesten en al haar vrienden is ze bijna vergeten wat het begrip rust is. Soms is ze dan ook wel wat gestresst, maar dat feest ze dan weer lekker weg met een biertje of een zoen.

 

Yael Aminetzah
Studie: Geneeskunde
Deze Israëlische schone heeft Maastricht op zijn kop gezet met haar sprankelende aanwezigheid en exotische billenshake. Ze is een echte kattenfreak, maar vraag haar daar nooit naar want dan word je overspoeld met kattenfoto’s. Na een drankje wordt deze geneesco erg knuffelig (ik hou zoooo veel van jou!), maar als Wine & Kotch opkomt kan je beter wat afstand houden!

Lichting voorjaar 2016

Romée Vandenbergh
Studie: University College
Na een aantal keer me gefeest te hebben (en beland te zijn in een plas chloor) besloot Romée: Ik wil bij Pandora! Deze bikkel is een echte feestende springende kangoeroe en maakt iedere avond avond onvergetelijk. Hamsters overleven het helaas niet bij haar.

 

Lichting najaar 2016

Alette Maassen
Studie: Gezondheidswetenschappen
Na vijf minuten met deze leuke meid gekletst te hebben lig je al in een deuk. Onbewust grappig dat ze is, houdt ze wel van een lolletje. De weg of richting kun je helaas beter aan iemand anders vragen. Op het eerste oog zou je het misschien niet zeggen, maar mevrouw Maassen is graag hakkend op festivals te vinden. God said thank joe.

 

Anniek Leever
Studie: Hogere Hotelschool
Waar Anniek uit het niets verscheen bij Pandora, is ze tot op de dag van vandaag niet meer weg te slaan. Ze heeft haar Drentsche hunnebed eindelijk ingeruild voor een bed in Maastricht. Een taak als fiscus is voor haar niet weggelegd, want het gat in haar hand is niet te dichten. Ze is de rust zelve, maar altijd in voor een feestje. Voor een gezellig Netflix avondje kan je altijd bij deze lieve meid terecht.

Britt Verschuuren
Studie: European Studies
Aan haar schaterlachje is ze van ver te herkennen. Alhoewel ze het zelf niet graag hoort willen wij benadrukken hoe schattig deze meid is. Voordat Brittje zelf bij de Pandorianen hoorde promootte ze ons al meer dan Pandora zelf. Waar bier is, is deze Limburgse dame niet. Bij de monkey balls is ze echter niet weg te slaan.

Rhodée Geominy
Studie: Architectuur en Interieur Vormgeving
Deze artistieke dame heeft het mooie Nimma ingeruild voor het prachtige Maastricht. Voor een avondje lekker eten komen wij graag bij haar op bezoek. Rapunzel is niets vergeleken met Geo haar lange bruine haren. Met de combinatie van alcohol en haar coole dancemoves bezorgt ze ons (en haarzelf) een erg leuke avond. BOTS.

Vera Karels
Studie: Maastricht Science Programme
Ondanks de vele kilometers die ze moet fietsen is ze er elke dispuutsavond bij. Deze heavy metal chick maakt met iedereen een praatje. Zo huppelt ze elke week weer door de Beurs en kletst ze de oren van je hoofd. Haar enthousiasme en vreetbuien heeft ze van boven de rivieren mee naar Maastricht genomen. Kortom waar Vera is, is gezelligheid.

 

Lichting najaar 2017

Aukje Grimm
Studie: Biomedische Wetenschappen
Hoewel deze knappe meid erg perfectionistisch is en altijd haar uiterste best doet voor haar studie, zal je haar niet zo snel nee horen zeggen tegen een avondje stappen. In de Beurs is ze te herkennen aan haar flitsende dansmoves op het podium. Naast haar verleidelijke pasjes, heeft ze ook nog eens een hele leuke kleding stijl. Ze zal dan ook altijd haar mening laten horen als het om kleding gaat.

Fabiënne Klijn
Studie: Geneeskunde
Onze Friezin uit het hoge noorden valt wel op met haar lange blonde haren. Verlegen dat ze is komt ze helemaal los als je haar beter leert kennen. Voor kookles kan je beter naar iemand anders gaan maar als Geneesco in spe staat ze wel voor je klaar. Betrokken en nooit te vermoeid om naar je geklaag te luisteren is Fabiënne een trouwe vriendin.

 

Yura Lange 
Studie: Hogere Hotelschool
Zo gedisciplineerd als een Hotello, zo los als een Hotello gaat ze op de dansvloer. Na een avond wilde ze al bij Pandora en nu we haar goed kennen, rollen de tranen af en toe over je wangen van het lachen. Deze meid weet wat ze wil, kent haar normen en waarden en komt daar ook voor op. Een stresskip is ze af en toe wel een beetje, maar dat maakt haar alleen maar komischer. Altijd in voor een feestje en deze meid, opgegroeid hier, kent Maastricht op haar duimpje.

Lichting voorjaar 2018

Henriëtte Gerritsen
Studie: Psychologie
Deze optimistische meid besloot het studentenleven op te zoeken in het mooie Maastricht. Zo nuchter als ze denkt, zo zal je haar zelden zien in de Beurs want waar de Jäger is, is onze Gerrie. Het adten van bier gaat haar iets minder goed af, maar gelukkig is bier goed voor je haar! Een feestje weigert ze nooit, maar wil je haar echt in haar element zien moet je eens langs gaan bij een technofeestje. Aan rusten doet deze psychologe in spe niet, want behalve feesten en studeren staat ze ook nog wekelijks op de tennisbaan.

Merel van Zutphen
Studie: Verloskunde
Als je deze lieve meid ooit wilt horen zingen, zal ze Brabant er met veel enthousiasme uitknallen! Andere liedjes… twijfelgeval. Ze heeft haar draai gevonden op haar opleiding en werkt ontzettend hard voor haar toekomst, die ze, perfectionistisch als ze is, al helemaal uitgestippeld heeft. Komt er een baby’tje langs, smelt ze compleet, maar hondjes hoef je niet in haar buurt te zetten, tenzij je heel graag ruzie wilt. Jep, it is real, zelfs geen puppy’s. Of katten. Of elk ander dier. Ondanks dat ze geen dierenvriend is, staat deze schat voor vriendinnen wel altijd klaar. Het mooiste aan Brabant is zij, dat is zij!