Pandora

Wie zijn wij?

“De albegaafde”: verstandig, aantrekkelijk, nieuwsgierig, krachtig, talentvol en een tikkeltje eigenwijs! Al 33 jaar maakt Misspuut Pandora deel uit van het Maastrichtse studentenleven, waarin wij niet meer weg te denken zijn. Wekelijks vindt op de woensdagavond onze dispuutsavond plaatst. We integreren regelmatig met andere Heren- of Damesdisputen uit Maastricht of het ‘buitenland’ en soms zijn we gewoon lekker met de Pandories zelf. Nadat we heerlijk hebben gegeten (en flink wat hebben gedronken) in de eetgroepjes zetten wij het feestje voort in onze eigen kroeg ‘Studentencafé de Beurs’, waar wij de boel altijd flink op stelten zetten!

Dit is de plek waar wij biertjes en pk drinken, borreltorens bestellen, dansen, zingen, feesten en lachen, maar bovenal is dit de kroeg die wij, samen met 3 andere disputen, ‘de onze’ kunnen noemen en waar wij samen met 6 andere disputen helemaal los kunnen gaan! Vaak hebben wij het hier zo erg naar onze zin, dat we het feestje nadat de Beurs sluit voortzetten naar de Markt om verder te feesten tot in de late uurtjes! De wekelijkse donderdag-kater moeten wij dan helaas maar voor lief nemen, want de woensdagavond is en blijft dé avond om te pieken!

Je zou misschien denken dat wij enkel feesten in de Beurs en op de Markt, maar niets is minder waar! Zo gaan wij jaarlijks naar studenten sporttoernooien en festivals, bezoeken we terrasjes, gaan we op vakanties en weekendjes weg en organiseren we verschillende activiteiten zoals een jaarlijks diesdiner en onze befaamde Sangriarace. Kortom: you’ll never get bored!

Natuurlijk vergeten wij ook niet waarvoor we in Maastricht zijn gekomen. Zo zijn wij regelmatig te vinden in de bieb, om samen te studeren en elkaar te motiveren met de afwisseling van een gezellige koffie- of lunchpauze! Daarnaast zijn onze leden ook zeer gemotiveerd buiten hun studie om en nemen zij deel aan verschillende commissies binnen het dispuut of het bestuur van onze kroeg ‘Studentencafé de Beurs’, maar ook van hun studieverenigingen en Onafhankelijk Maastricht.

Heb jij zin om ons te leren kennen?! Gezellig! Spreek ons aan tijdens de INKOM, kom langs op onze kennismakingsborrels of stuur een DM naar onze Instagram (@misspuutpandora). Je kunt natuurlijk ook altijd een appje sturen naar onze ab actis Lonne (+32 468 35 93 24). See you soon, wij kijken er naar uit!

Liefs,

Misspuut Pandora