Leden

Lichting voorjaar 2019 

Daphne Rombeek
Studie: Hoge Hotelschool (afgerond)

Onze sociale Daphne uit Harderwijk heeft haar plekje in Maastricht nu echt gevonden. Zo hulpvaardig als ze is, staat ze altijd voor je klaar en kun je altijd bij haar terecht. Als je maar wel salmiak meeneemt, zonder dat kom je niet binnen. Dat is geen grapje hoor, bij alle boodschappen moeten er schoolkrijtjes of ander snoep met salmiak worden meegenomen. Koken is iets wat ze minder graag doet, ze geeft haar voorkeur aan lekker op het terras een wit wijntje drinken. Groot gelijk heeft ze.

Lichting najaar 2019

Louise Vreeken
Studie: Geneeskunde

Famke, Loes, of gewoon Louise, zo wordt ze genoemd. Haar onvoorwaardelijke liefde voor het drinken van pk is werkelijk niet te missen! Voel je je even wat minder happy, ga dan naar Louise, want ze geeft peptalks waar je u tegen zegt. Gezelligheid gegarandeerd als je met deze Rotterdamse dame de stad onveilig gaat maken, want zelfs een gescheurde enkelband weerhoudt haar niet van een avondje stappen. Haar Rotterdamse accentje komt zo nu en dan ook even naar boven. Je ken intens genietuh en veel schik hebben met deze lieveling.

Pleun van Dijk
Studie: Geneeskunde

Onze lieve Pleun is van alle markten thuis. Van carnavalskrakers uit haar oh zo geliefde Goirle tot Amerikaanse rapmuziek tot streepjesshirts, ze houdt er allemaal van. Rust, dat kent zij niet, want als Pleun eenmaal aanstaat gaat ze er voor de volle 100% voor. Voor een hapje en een drankje kan je altijd bij haar aanschuiven als het maar niet uit eigen keuken is. Met haar zeer zeer vlotte babbel en droge humor is ze een gezelschapsdier die ieder in het leven nodig heeft.

Lichting voorjaar 2020

Bente Mossinkoff
Studie: International Business (afgerond)

Voor de laatste studiejaartjes van haar opleiding is deze lieverd naar het mooie Maastricht afgereisd en wat zijn wij daar blij mee!! Geloof me, je kent niemand met zo’n doorzettingsvermogen en discipline als deze topper! De sportschool is haar tweede huisje, maar je zult haar nooit een avondje stappen zien overslaan. Haar spontaniteit spat er vanaf en haar heerlijke Haarlemse humor laat iedereen lachen. Met haar mooie blonde krullen zul ook jij haar niet missen in de kroeg, maar pas op: in drankspellen is ze niet de beste.

Lichting najaar 2020

Zoë Hintjes
Studie: Geneeskunde

Zoë is onze arts in spe uit Landgraaf die het leven met een grote korrel zout neemt. Met deze veelzijdige schat kun je doorzakken tot in de vroege uurtjes, maar ook de diepste gesprekken onder het genot van een theetje gaan haar zeer goed af. Met haar heerlijke looks en droge humor zit ze zo in je hart. Verder heeft deze meid oprecht een hart van goud en een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt. Al met al; een en al liefde voor deze heerlijke knappe gekke meid.

Isa Teeuwen
Studie: Gezondheidswetenschappen

Zo’n pienter en knap ding als onze Beau uit Nederweert heb je nog niet vaak gezien! Ze studeert haar droomstudie en daar heeft ze dan ook hard voor gewerkt als de echte doorzetter die ze is. Onze Beau is altijd in voor een feestje, maar voor een kopje thee en een goed gesprek is ze ook altijd te vinden. Ze ziet er altijd piekfijn en chique gekleed uit, je zal haar ook nooit zomaar met een simpele jeans en sneakers over straat zien gaan. Onze Beau is recht voor de raap en zegt waar het op staat. Alleen eerlijkheid kun je van haar verwachten. Kortom een gezellige en nuchtere schat!

Simone Lamme
Studie: Master Health and Digital Transformation

Moon is onze altijd gezellige, aanwezige Pandorie uit Waalre. Kwa eten lust ze niet zoveel, maar het tegenovergestelde is waar als het over bier gaat. Ze heeft altijd nieuwe verhalen klaarliggen, of het nou d’r gekke stapavonden zijn of veel serieuzere dingen; uitgesproken is ze nooit. Haar looks blijven natuurlijk niet achter, ook al draagt ze niet vaak make up, deze chick is eye candy hoor! Naast haar sociale en gezellige skills, lach je je rot met deze chaoot. Zo chaotisch als ze is, zo lief is ze keer 10. Als er iets is, Moontje kan je altijd bellen.

Lichting voorjaar 2021

Sarah Wolff
Studie: Forensica, Criminologie en Rechtspleging master

Sarah is onze zorgzame, gezellige mama uit Ingber. Als ze niet met de koeien staat te socializen in Ingber heeft ze altijd wel zin in een drankje, een terrasje of een te leuke chillsessie met haar heerlijke kookkunsten uit de airfryer. Ze is ontzettend lief en de verstandigste van haar lichting, maar laat je hierdoor niet in de war brengen. Feesten en dansen kan ze ook als de beste! Vooral haar hakkunsten en haar overige danspasjes vallen goed in de smaak. Ook ziet ze er altijd op en top uit, als ze haar favo badjas maar thuislaat en haar haren niet in de handdoek heeft steken. Humoristisch en gezellig als ze is kan je met haar de leukste avonden beleven en heeft iedereen een Sarah nodig in het leven.

Geeske van Aarle
Studie: Gezondheidswetenschappen

Wat zijn we blij dat deze knappe meid haar weg naar Maastricht heeft gevonden vanuit het verre Waalwijk. Nu is ze hier niet meer weg te denken met haar Brabantse nuchterheid. Daag deze meid gerust uit voor een dancebattle, want dansen kan ze als een van de beste. Het woord opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze zal zich dan ook altijd 100% inzetten voor familie, vrienden en haar studie gezondheidswetenschappen. Je kunt altijd met alles bij Geeske terecht en ze zal de tijd nemen om écht naar je te luisteren. Voor een wijntje is ze altijd in, want ja het is vast ergens al na 12:00 ‘s middags! Wil je echt eens goed kunnen lachen, vraag haar dan haar favoriete mop te vertellen. Een talent in moppen bedenken heeft ze namelijk ook nog.

Julia Mulders
Studie: Neuropsychologie master

Juul heeft vanuit Naarden grote porties enthousiasme en optimisme meegenomen naar Maastricht! Deze meid weet heel duidelijk wat ze wil en daar zal ze dan ook volledig voor gaan. Met haar lieve lach palmt ze iedereen meteen in en voel je je meteen op je plek bij haar! Heb je zin om keihard karaoke te zingen en lekker te dansen of om juist even samen bij te kletsen op de bank met wat snacks erbij? Bel Juul, want ze staat altijd voor je klaar en haar optimisme zal je helemaal opfleuren! Opgeven is nooit een optie voor haar en ze zal altijd tot het uiterste gaan. Zo knap als ze van de buitenkant is, zo lief, mooi en zorgzaam is ze van de binnenkant.

Lichting najaar 2021

Marlou Gerrits
Studie: Verloskunde

Onze Nijmeegse hockeychick voelt zich al helemaal thuis in Maastricht. Met een marathon Pitch Perfect maak je onze Lou helemaal blij. Met haar gevoel voor humor en sarcastische opmerkingen lig je heel de avond dubbel van het lachen. Lou is echt de mama van de lichting, ze staat voor iedereen klaar en houdt altijd een oogje in het zeil. Deze meid is erg fan van een panter printje en een lekker theetje met een foute kinderfilm op de bank. Ze kan soms een beetje boos kijken, maar schijn bedriegt ze heeft een hart van goud. Een biertje of een cocktail gaat er altijd wel in en na een stuk of 10 word je overladen met knuffels en gezelligheid. Ze is een echte student die wanneer zij niet te vinden is achter de boeken in de bieb, zeker wél te vinden is in de kroeg!

Charlotte Franssen
Studie: Verloskunde

De knappe en enthousiaste Char uit Eindhoven is voor haar droomstudie naar Maastricht gekomen en daar zijn wij maar al te blij mee! Terwijl ze met haar studie leert over het vrouwelijke lichaam, danst ze met dat van haar de hele nacht op de dansvloer. Met haar is het een en al gezelligheid, ze is dan ook altijd in voor een feestje of een filmpje op de bank. De biertjes of wijntjes of eigenlijk alle drankjes gaan snel achterover bij Char, de avond eindigt dan ook op z’n tijd met een goede valpartij. Ze is een echte flapuit, maar heeft eigenlijk een klein hartje. Wat er ook gebeurt zij heeft ALTIJD (met veel temperament) je back. Met haar maak je gegarandeerd iets spannends mee en mocht je er ff doorheen zitten? Bel deze meid voor een motivatiespeech want deze geeft zij als de beste!

Robin Janssen
Studie: Gezondheidswetenschappen

Onze knappe Bosschenaar zal je niet snel over het hoofd zien door haar mooie bos krullen en oogverblindende body. Robin, ofwel Rob, ziet er altijd op en top uit! Tijdens feestjes blijft zij tot het einde, want zij wil “Nooooit meer naar huis!”. Bij Rob kun je altijd terecht voor een luisterend oor of om gewoon lekker te lachen en te kletsen. Zet haar niet voor té hete vuren, want dan moet je toch een paar tissuedozen inkopen. Haar studie gezondheidswetenschappen bracht haar naar Maas en door Pandora voelt ze zich hier nu helemaal thuis. Schilderen, tekenen en schrijven kan zij als de beste en dit creatieve brein is een en al blijheid en gezelligheid!

Monica van Vlierden
Studie: Gezondheidswetenschappen

Monica, ook wel Flo genoemd is de gekheid haarzelf. Met haar Italiaanse en Schotse roots weet ze iedereen in te palmen. Het Italiaanse casanova gedrag zit dan ook sterk in haar bloed en op de dansvloer is deze chicka niet weg te slaan. Lachen zul je zeker met Flo, maar vertrouw haar niet voor een lift naar huis want voor je het weet ga je op je smoel! Ze is altijd in voor iets leuks, zoals een middagje film kijken of een etentje met heerlijke diervriendelijke gerechtjes #genietos. Ook al is keuzes maken niet helemaal haar sterkste eigenschap, na de eerste avond wist zij 1 ding heel zeker: Misspuut Pandora voor altijd!

Lichting voorjaar 2022

Liselot Gerdes
Studie: Arts and Culture

Met onze lieve Lies uit Veessen is Maastricht weer een parel rijker geworden! Deze meid is een echte perfectionist die voor alles de volle 100% gaat. Zo ook haar vriendinnen! Ze staat 24/7 voor je klaar en er valt met haar altijd wat te beleven. Heb je een luisterend oor nodig, wat afleiding of gewoon een ontzettend leuke tijd? Het maakt allemaal niet uit. Ze is ook altijd in voor een spontaan avontuur! Maar pas goed op met het alcoholgebruik, want dan kan ze nog wel eens de brokkenpiloot uithangen. Dus verveel je je? Lieve Liselot bellen voor een groot feest!

Karlijn Perquin
Studie: Psychologie

Wij kunnen van geluk spreken dat onze Noor uit Roermond ook bij Pandora zit! Met een grote glimlach en een geweldige mindset is zij klaar voor alles wat op haar pad komt. Zij heeft er alles voor over om je op te beuren en geeft je de tissues wanneer je er even doorheen zit. Deze psychologie student weet dan ook precies wat ze moet zeggen om je weer blij te maken. Daarnaast is Noor ook zeker niet vies van een drankje, of twee, en vind je haar vaak goed vibened vooraan het feest!

Lichting najaar 2022

Luna Salters
Studie: Hoge Hotelschool

Onze Lun uit omgeving Tilly is helemaal op haar plekje bij Pandora. Ook na een jaar wachten was iedereen nog fan van haar en dat is natuurlijk voor een reden! Deze schat is altijd een en al gezelligheid en ook niet bang om te zeggen wat ze denkt. Ze kan peptalks (en preken) geven als de beste en als je hulp nodig hebt kun je haar altijd bellen. Met lekker drankjes en dansjes doen is deze meid altijd van de partij en in de FM tot 5 moet dan ook af en toe kunnen. Maar ook een avondje kletsen op de bank is zeker niet verkeerd. Haar naam betekent dan wel maan, maar deze meid straalt zoals de zon!

Sofie Blok
Studie: Arts and Culture

Sofie, of beter gezegd souffian, soef, of soof is onze enige echte Zeeuwse pando! Soof zit bomvol gezelligheid en geeft overal de volle 100 procent voor (behalve voor haar studie). Onze soef hoef je nergens wakker voor te maken (zeker niet voor kinderen), slapen is namelijk het liefste wat ze doet. Natuurlijk slaapt ze wel met liefde wat uurtjes minder als ze aan het feesten is! Soof is zorgzaam en staat ten alle tijden voor je klaar, als je een overnachtingsplek nodig hebt biedt zij er altijd een aan. Kortom; dit toekomstige kattenvrouwtje is van alle markten thuis en zit vól verassingen!

Lize Denis
Studie: Arts and Culture

Deze semi-Belg-Maastrichtenaar heeft het inmiddels flink naar haar zin hier. Zo’n onschuldig uiterlijk, maar schijn bedriegt! Deze meid gaat helemaal los in het studentenleven. Met haar schattige accentje en woorden die ze niet fatsoenlijk uit kan spreken maakt ze alle jongens gek. Met haar liefheid en behulpzaamheid is ze een prachtige parel voor Pandora! Hoe ze daar staat te beuken met een winkelwagentje in d’r hand, maar ook zeker d’r kontje kan schudden… op elk liedje heeft ze d’r danspasjes klaar! Deze lieve meid heeft letterlijk altijd een glimlach op haar gezicht en is een steun die je zeker niet kan missen!

Kiki van Nieuwenhuijzen
Studie: Architectuur en  Interieur

Onze lieve Kiek uit Huijbergen heeft haar plekje helemaal gevonden hier in Maastricht en bij Pandora! Ze kan haar talloze creatieve talenten dan ook kwijt in haar opleiding, maar gezelligheid is ook altijd te vinden bij dit pareltje. Je kunt haar altijd zien dansen en springen op een feestje, en ze trekt je dan ook helemaal mee in deze leuke sfeer. Met deze goede dansmoves zijn de jongens dan ook gelijk helemaal weg van haar, maar hier wil ze niks van hebben. Wat ze wel altijd wil hebben is een extra drankje of een doosje auto drop! Deze meid heeft een hartje van goud, je voelt je dan ook snel op je plekje bij haar. 1 ding is zeker, haar energie is niet meer te missen uit het Maastrichtse studentenleven!

Katja Hertenberg
Studie: Gezondheidswetenschappen

Onze enige echte Katja uit Boxmeer brengt altijd de gezelligheid! Eigenwijs en avontuurlijk als ze is komt ze altijd met de leukste (en vooral raarste) verhalen en met haar droge humor is het lachen gieren brullen met deze chick. Ze is echt een lekkere kletskous en je kan bij Katja altijd je ei kwijt. Pas alleen op met vogels, daar is ze zo bang voor dat ze zelf bijna wegvliegt als ze er een ziet. Ook al haar allergieën zijn niet op 1 hand te tellen, maar gelukkig is ze niet allergisch voor bier! Katja, of beter gezegd Atja, houdt wel van een lekkere pilseman en deze heeft ze dan ook niet lang vól in de hand, bakken trekken kan ze namelijk als de beste! Voor escaleren moet je bij Kattepetat zijn, wil je lijpe dingen meemaken? Dan ben je bij haar aan het juiste adres!!!

Lichting voorjaar 2023

Lonne Geeraerts
Studie: Gezondheidswetenschappen

Onze enige echte Belg uit Maaseik is een parel voor Pandora! Deze meid maakt van alles een feestje en laat je continue aan het lachen door heerlijke Vlaamse uitspraken. De ene ‘allee’ na de andere ‘amai’ floept er weer uit. Hoewel je met haar de fijnste gesprekken kan hebben, lekkere avondjes kan chillen en de beste studeersessies kan hebben, zijn ook zeker de stapavondjes iets wat je niet wil missen. Niets is voor Lonne te gek en niets gaat haar te ver, maar gelukkig is voor haar Pandora aan de top, want ze rapen je weer op! He Lonneke?

Lichting najaar 2023

Floor van der Goes
Studie: Gezondheidswetenschappen

Onze enthousiaste Floor uit Bleiswijk is al helemaal verliefd op Maastricht geworden. Ze is ALTIJD in voor een feestje en al helemaal niet naar huis te krijgen als er Nederlandse meezingers gedraaid worden. Deze meid valt tijdens een avondje uitgaan niet te missen, ze danst, springt en zingt met alle liedjes mee. Toch is ze ook altijd in voor een dagje luieren in bed met een goeie romantische film d’r bij. Floor staat altijd voor je klaar en zal je dan ook zeker kunnen opvrolijken met haar vrolijke en lieve uitstraling. Een klein vreugdedansje is niet te missen bij dit stukje over Floor, deze zie je haar gedurende de dag altijd wel eentje doen. Haar spullen en fietsen zijn overigens wel te missen, hoe ze dit voor elkaar krijgt is voor ons ook nog een vraag. Al met al is deze geweldige meid niet meer weg te denken bij Pandora!

Isabel Idema 
Studie: Gezondheidswetenschappen

Onze stralende Isabel uit Wijchen voelt zich helemaal in haar element hier in Maastricht! Deze sportieve meid zegt nooit nee tegen een middagje gym en gezonde maaltijden, maar weet dit perfect te combineren met wat drankjes en kapsalon. Reken maar dat je haar na een avondje stappen bij de Musti tegenkomt. Na een avond vol plezier staat ze de volgende dag klaar voor iedereen die behoefte heeft aan een lieve peptalk, een dosis (ongevraagd) advies of gewoon een warme knuffel. Deze knappe verschijning is hiermee niet alleen een lust voor het oog, maar ook een hartverwarmende aanwezigheid binnen Pandora. Ondanks haar drukke schema ziet Isabel er, met haar kenmerkende warme glimlach, altijd piekfijn uit. Hoewel ze de show steelt in haar prachtige outfits, deinst ze er niet voor terug om in haar comfortabele Winnie the Pooh-broek de straten van Maastricht te betreden. Kortom, met deze gezellige, zorgzame meid is Pandora weer een parel rijker!

Nina Dolmans
Studie: Gezondheidswetenschappen

Deze pittige Brabantse schoonheid uit Valkenswaard neemt geen blad voor de mond! Nien zal altijd zeggen waar het op staat, en van haar droge humor krijg je nooit genoeg. Ondanks haar pit en charme, is Nina van binnen een meisje met een zacht hartje. Ze staat altijd voor je klaar om je een goede knuffel te geven wanneer je die nodig hebt (of gewoon wanneer ze er zelf zin in heeft). Dansen kan ze als de beste, en dat dan zelfs nog op hakken!?! Feesten kan Nien de hele nacht door. Haar energie raakt verbazingwekkend nooit op, al helemaal niet als het om festivals gaat. Nina is niet bang om een beetje gek te doen, die zet haar schaamte meteen aan de kant. Kortom, Nina heb je écht nodig om je studentenleven compleet te maken!

Yanne van Erp
Studie: Geneeskunde

Deze mooie dame uit Asten zit helemaal goed hier in Maastricht! Zij zegt nooit nee tegen een feestje en zal haar avonden altijd eindigen in de kroeg: een eindtijd kent ze niet. Meezingen en springen op de muziek zijn haar grootste hobby’s! De volgende dag samen de avond bespreken kan ze ook als de beste, waar ze kan kijken naar haar blauwe plekken van de vorige avond… Deze mooie blondine leeft haar haarkleur zeker na, met haar uitspraken en acties valt er altijd wat te lachen! Yanne ziet er altijd tiptop uit, want zonder lipgloss gaat ze niet naar buiten. Hoe chaotisch deze meid ook is, haar hart zit op de juiste plek en haar deur staat altijd voor je open. Kortom, onze Yan is niet weg te denken bij Pandora!